H-2750 Nagykőrös,
Batthyány u. 55.
Mobil: +36 (20) 9356 886


E-mail:


 

Cégünkről

A NATEC Elektronika 1992. január 8-án egyéni vállalkozásként mellékállásban kezdte meg tevékenységét. A vállalkozás fő tevékenysége élelmiszeripari, sütőipari, egyéb termelő, csomagoló, szállító és különleges gépek villamos berendezések javítása, szerelése. Az évek során a vállalkozás kinőtte magát, így 1997. május 1-től a tulajdonos főmunkaviszonyban folytatta a tevékenységet. A vállalkozás életében újabb mérföldkő 2000. november 20. amikor már társas vállalkozásként, komoly megrendelői és beszállítói körrel rendelkezett. A megrendelések és az elvégzett munkák bizonyítják, hogy partnereinket magas színvonalon szolgáljuk ki.

Magunkat ajánljuk!

A NATEC Elektronika Kft. megrendelőinek nyújtott szolgáltatás alapját a precíz és pontos munkavégzés jellemzi, ehhez hozzátartozik az elvégzett munkák dokumentálása és elektromos kapcsolási rajzok elkészítése. Cégünk a villamos rajzok elkészítéséhez az iparág területén elterjedt EPLAN Electric P8 szoftvert használja, ezzel biztosítható vevőink részére elektronikus formában történő dokumentum átadás EPLAN project formátumban a további szerkeszthetőség érdekében vagy akár PDF nyomtatható formátumban.

Az utóbbi években egyre több korszerű PLC vezérlővel ellátott kapcsolószekrényt építünk, régi relés vezérléseket alakítunk át korszerű rendszerekké. Munkáink során a Japán OMRON cég által gyártott megbízható eszközöket használjuk melyek akár távfelügyelettel is működtethetők, vagy gyűjtött adatok lekérdezhetők internet kapcsolaton keresztül.

Ma már nem megoldhatatlan a különböző gépek sebesség szabályozása, mert a kereskedelmi forgalomba kapható frekvenciaváltók segítségével a névleges sebességhez képest plusz mínusz 60% eltérést is meg tudunk valósítani, akár még energiát is megtakaríthatunk ezekkel a korszerű hajtásokkal, melyeknek az ára az utóbbi években sokat csökkent a műszaki paramétereik javultak.

Ha esetleg felkeltettük érdeklődését, állunk rendelkezésére.

Köszönjük érdeklődését!

Tisztelettel: Nagy László

Utolsó módosítás: 2008-03-22 • Created by Sanci Solution